Frode blir filmskaper

En YouTube-serie om min vei til å bli filmskaper.

Dette var en YouTube-serie om min vei til å bli filmskaper. Episodene kom ut annenhver fredag og bestod av korte filmer om ting jeg oppdaget på min ferd for å bli filmskaper. Høsten 2021 endret jeg formatet til podcast.

Episode 1

Dette er første episode av en serie jeg lager for å prøve å formidle til folk der ute og meg selv hvordan i all verden det kan gå an å bli en filmskaper i dag.

Episode 2

Episode 2 av Frode blir filmskaper! Hva har skjedd siden sist, og hva har jeg lært? Det finner du ut av hvis du ser episoden…=)

Episode 3

Lyden til episode 1 av «Hva er det med ulven» er ferdig! Jeg må bare finne en forsvunnet musikk… Så i dag ble det prat om lyd og om frykten ved å skulle slippe et hjertebarn ut i den store verden. Og så måtte jeg bare hylle Soundly (https://www.getsoundly.com/) litt. Et lydprogram som gjør livet mye enklere i etterarbeidsfasen!

Episode 4

Jeg har sendt søknad til Den Kulturelle Skolesekken, har blitt syk (men tror ikke det er Covid) og jeg skal begynne med litt geriljafilmer for å ikke få en motorvei i hagen!

Episode 5

I dag er det filosofering rundt ansvaret ved å lage film og hva folk tenker om dokumentar og nyheter. Og ikke minst en oppfordring til å slutte å prate om nøytralitet!

Episode 6

Nok en filosoferingsepisode! Denne gang om hvordan være kreativ i møte med livets utfordringer. Og om det å bli intervjuet i lokalavisa!

Episode 7

Jeg klarer å skape igjen! =) Og jeg lærer andre måter å tenke på det å forberede et prosjekt på, pluss at Ulv 3 er ferdig! For en actionfylt episode! 😉

Episode 8

Godt nyttår! I denne episoden prater jeg litt om dette med å samarbeide, og at det kanskje hadde vært gøy. Og jeg klarer ikke la være å si bitte litt om et samarbeidsprosjekt…=)

Episode 9

Og der har jeg laget en episode om hvordan bruke et program! Rimelig fornøyd, og håper du kan ha nytte av å se hvordan jeg bruker Soundly. Do Re Mi og en fin dag til deg!

Episode 10

Hvordan komme seg ut av depresjon samtidig som jeg kan realisere drømmen om å bli en filmskaper? Det er blandt annet det jeg kommer innpå i dag. Har jeg et svar? Nei. Men jeg har noen tanker! Og så har jeg klippet på iPad!

Episode 11

Jeg har tatt akillesen min, men får et overraskende samarbeid, så detta blir fint! =)

Episode 12

Jeg har hatt en utrolig respons på den lengre E16 filmen! Og det var fint. Men hvor skal fokus være?

Episode 13

Jeg har oppdaget et par app’er som gjør hverdagen min i etterarbeidsfasen myyyyyeeee enklere! I denne episoden deler jeg av mine erfaringer.

Episode 14

Det har vært 2 uker det har skjedd mye, og jeg er litt overveldet. Men jeg gjør mitt beste for å prøve å si noe vettugt… 😉

Episode 15

Jeg har grublet litt igjen. Denne gangen på fortiden og hvordan den påvirker oss i nåtiden. Det er faktisk filmskaper relatert, selv om det kanskje ikke er helt åpenbart…=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *